Formula 1 VPN-Suomi

leivonta,ruoka,Yleinen

Glögimauste-rusinakorvapuustit

04.06.2013, liekki

1 l maito
2 pss kuivahiivaa
3 munaa
2 dl sokeria
200g voita
25g glögimaustetta
ripaus suolaa
1 pkt rusinoita

Väliin sokeria ja sulatettua rasvaa.

Maito lämmitetään kädenlämpöiseksi. Glögimausteen kannattaa antaa kymmenisen minuuttia pehmetä maidon seassa. Hiiva sekoitetaan jauhoihin. Loput aineet sekoitetaan joukkoon. Pullista tulee pehmeitä, kun osan jauhoista jättää lisättäväksi vasta ensimmäisen taikinan nostatuksen jälkeen. Rasva lisätään ennen nostatusta. Taikina saa jäädä tässä vaiheessa hieman ”pehmeäksi”.

Nostatuksen jälkeen lisätään loput jauhoista tarpeen mukaan. Kaulitaan normaalit korvapuustilevyt, voidellaan rasvalla, lisätään sokeri ja rusinat. Pyöritellään rullaksi, leikataan, voidellaan ja nostatetaan toistamiseen ennen paistamista 225 asteessa n. 15 min.

web counter
web counter


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *